Taaltraining Spaans

Spaans is de tweede wereldtaal. Naast ongeveer 400 miljoen moedertaalsprekers zijn er ook nog ongeveer 180 miljoen mensen met Spaans als tweede taal. Wie de taal spreekt, heeft meteen een voorsprong in het Spaanse en Latijns-Amerikaanse zakenleven. Onze trainers kennen de verschillen tussen Spaans Spaans en Latijns – Amerikaans Spaans en zij kunnen u ook vertellen wat belangrijk is in de zakencultuur van deze landen.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt. Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel.
Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen.
*In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']