Italiaans taaltraining

Even ‘snel zakendoen en ter zake komen’ past niet goed in de Italiaanse cultuur. Een eerste fase bestaat vaak uit kennismaken en elkaar aftasten. Italianen vinden een persoonlijke kennismaking belangrijk. Bij onderhandelingen wordt niet steeds – en zeker niet meteen – over zaken gesproken. Dit zijn allemaal handige weetjes, wanneer je in Italië zaken wilt doen en dus ook noodzakelijk om te weten, wanneer je de Italiaanse taal gaat leren. Onze trainers kunnen u precies vertellen hoe je contacten legt in Italië, zowel op taal- als op zakelijk gebied.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt.
Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel.
Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen.
*In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']