Taaltraining Russisch

Rusland is een groot land met daarom heen een heel groot gebied, waar je met Russisch uit de voeten kunt. Van Polen tot de Japanse Zee, van Turkmenistan tot Nova Zembla. Wanneer je al een beetje Russisch spreekt opent dat al snel deuren die anders misschien wel gesloten blijven. Je kunt dan een relatie opbouwen en een goed netwerk en zonder dat kun je in Rusland geen zaken doen. Onze Russische trainer weet alles van de Russische cultuur die o zo belangrijk is!

 Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt.

Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel.

Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen.

*In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']