Taaltraining Pools

Poolse zakenrelaties zijn harde onderhandelaren die geen compromissen sluiten. Zij onderhandelen alleen met goede relaties op basis van wederzijds vertrouwen. Het kost tijd en geduld om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen, maar als je die hebt, gaan de deuren voor je open. Allemaal handige weetjes, waarvan onze trainers er nog veel meer weten en dit graag met u bespreken tijdens de taaltraining.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt. Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']