Taaltraining Chinees

Om zaken te kunnen doen in China is het eerst belangrijk dat er een persoonlijke relatie wordt opgebouwd. Door de taal (een beetje) te spreken, gaat dit al een stuk gemakkelijker, aangezien veel Chinezen geen Engels spreken. Wanneer visitekaartjes worden uitgewisseld, pak deze altijd aan met twee handen, stop het niet direct in uw zak, maar bestudeer het kaartje eerst. Dit en nog veel meer culturele verschillen zijn goed om te weten en hierover spreekt u met de trainer uitvoerig tijdens de trainingsbijeenkomsten.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt.Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']