Portugees taaltraining

In Portugal is een persoonlijke relatie het begin van een zakelijke relatie. Een Portugees handelt op basis van vertrouwen en het opbouwen van deze vertrouwensrelatie kost tijd. Val niet met de deur in huis, dit wordt niet gewaardeerd. Een uitnodiging voor een zakenlunch wordt zeer op prijs gesteld en hierbij is het van groot belang dat de sfeer goed is.

Een beslissing wordt niet direct genomen, dit kost tijd, geduld is in Portugal een schone zaak. Voor ons als directe Nederlanders is dit wel even wennen en daarom is het goed om dit soort zakenculturen te bespreken tijdens uw training Portugees, zodat u goed beslagen ten ijs komt bij uw toekomstige Portugese zakenrelatie. Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt. Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen.Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']