Taaltraining Engels

Engelse zakenrelaties zijn, vooral in het begin, behoudender dan Nederlanders. Ze laten niet snel het achterste van hun tong zien, maar als een contract eenmaal gesloten is en het vertrouwen is gewonnen, zal uw relatie wel open en direct in de omgang zijn. Persoonlijk contact speelt een belangrijke rol bij het zakendoen, maar wel met een gepaste afstand. Privé en zakelijk blijven dan ook meestal strikt gescheiden. Onze trainers vertellen u tijdens de taaltraining graag meer do’s en don’ts!

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt. Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']