Taaltraining Frans

Ondernemen in Frankrijk biedt vele mogelijkheden, aangezien Frankrijk een zeer ontwikkeld land is met één van de grootste economieën. In de Franse bedrijfscultuur wordt het zeer gewaardeerd wanneer u Frans spreekt, ook wanneer dit nog niet vloeiend is. Zij zien het als respect naar de Franse cultuur toe, als u moeite doet om de Franse taal te leren. Hiermee heeft u al een stapje voor op de concurrent die alleen Engels spreekt! Onze Franse trainers kunnen u tijdens de training nog veel meer vertellen over de zakencultuur in Frankrijk.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt. Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']