Taaltraining Duits

Het aanpassen aan de Duitse zakencultuur wordt een steeds belangrijkere factor om in Duitsland tot succes te komen. Het gaat om de juiste aansluiting voor wat betreft geldende normen en waarden.  Kom beslagen ten ijs en beschik over feiten waardoor direct beslissingen kunnen worden genomen. Draai er niet omheen, maar direct to the point. Blijf daarnaast formeel, gebruik altijd “Sie” in plaats van “du” en houd het gesprek zakelijk. Dit zijn maar een paar belangrijke verschillen met de Nederlandse bedrijfscultuur. Onze trainers kunnen u naast de taal ook alles leren over deze cultuurverschillen.

Algemeen zakelijk, commercieel of technisch taalgebruik. Onze ervaren trainers (vast team van hooggekwalificeerde moedertaalsprekers) weten welke eisen het bedrijfsleven aan zijn medewerkers stelt.
Intensieve, individuele taaltrainingen om snel resultaat te boeken. Afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Op basis van het intakegesprek maken wij een persoonlijk trainingsprogramma dat precies aansluit op uw behoefte. Onze trainingen zijn resultaat gericht.

 

Voor intensieve weektrainingen hebben wij een goede verblijfsmogelijkheid in het naastgelegen hotel. Wilt u met meerdere personen uit uw bedrijf tegelijk trainen dan kan dat in het trainingscentrum of in company* mits u allen hetzelfde instapniveau heeft en dezelfde doelstellingen. *In company trainingen buiten de regio Noord-Holland onder voorbehoud.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']