Studeren in rust en toch makkelijk bereikbaar

Weg van de files – in een rustige omgeving, bevindt zich het Taal- en Communicatietraining Centrum van TACC Talen. Gemakkelijk te bereiken via de A7, afslag 9.

  • Modern ingerichte trainingsruimten, allen voorzien van gratis WIFI
  • Goede parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 133)
  • Vergaderruimte
  • Overnachtingsmogelijkheid

Onze mooi ingerichte trainingsruimten, van alle gemakken voorzien, nodigen u uit om geconcentreerd te werken aan het aanleren van de taal naar uw keuze. Tijdens de training wordt u voorzien van koffie, thee of water naar behoefte en altijd ligt er een lekker koekje voor u klaar.

Hotelovernachting

In de buurt kunt u goed overnachten in een hotel dat bij u past. Bijvoorbeeld in een rustige accommodatie tussen de wijnranken, een hotel in de binnenstad of hotel Van der Valk aan de rand van Hoorn. Hier kunt u bij een training van meerdere dagen aaneengesloten genieten van een heerlijke nachtrust, een goed diner en een lekker ontbijt. Indien u dat wenst, kunnen wij de reservering voor u verzorgen. De factuur en reserveringsbevestiging worden direct naar uw bedrijf gestuurd. Als u zelf wilt reserveren, vermeld er dan bij dat u via het TACC komt. Zij kennen ons en weten precies wat u nodig heeft.
Voor meer informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Route naar Tacc Taleninstituut.

$content_rechts_foto_1['alt']
$content_rechts_foto_2['alt']